Rond 3 och 4 i distriktserien

Nyhet

Skara SS III 2014

Skara III möter Lidköping III (4-0).

I lördags spelades rond 3 och 4. Spelplats var Vara, som arrangerade på ett mycket bra sätt med en perfekt lokal.

Skara som har 2 lag med kom med följande laguppställningar:

C-laget Nemat Azizyar, Lennart Bäckström, Per-Erik Svantesson och Lars Eklund. D-laget var tänkt som ett rent juniorlag, men denna gång fattades både Hampus och Edvard, som blev sjuk på natten före. Hans fick hoppa in och spelade med sönerna Jonathan och Jesper.  Tyvärr fattades då en man varför våra motståndare hade spelare som inte fick spela. Tyvärr, tyvärr.

C-laget mötte i första ronden Alingsås SS B-lag. Lars förlorade först, Nemat och Lennart så småningom mot högre rankade motståndare. Kvar var Per-Erik som så småningom klarade remi mot en motståndare som hade ca 350 poäng högre rating. Per-Erik, som kommit tillbaka efter flera års uppehåll, har de senaste veckorna gått mycket framåt. Denna framgång  borde inspirera till nya framgångar.  I andra ronden mötte laget Lidköping SS C-lag och vann med klara 4-0. Motståndarna hade 4 yngre juniorer som ännu inte räcker till men det är  bra att de får spela dessa matcher. Deras tid kommer.

Skaras D-laget mötte de två topplagen Borås-Fristad SK och SA Mark B-lag och var chanslösa. Båda matcherna slutade  med förlust med 0-4. Men precis som för Lidköpingsjuniorerna är det ett bra sätt att våra juniorer  får komma ut och spela.

Resultat och bilder hittar du på Västergötlands hemsida genom att klicka här.

About The Author